Loopbaanbegeleiding voor young professionals

Loopbaancoaching voor young professionals, twintigers en dertigers, die zich op persoonlijk en carrière vlak willen ontwikkelen en zoekende zijn in wie ze zijn, wat ze kunnen en wat ze willen. Veel young professionals halen geen voldoening uit hun loopbaan en vragen zich af of dit het nu is.

Het merendeel van de young professionals die ik spreek geeft aan zoekend te zijn. Zoekend naar wie ze zijn, waar ze eigenlijk goed in zijn en naar wat ze écht willen. Ze vragen zich af of hun baan nog wel bij ze past, twijfelen over hun kwaliteiten en weten niet goed wat ze echt leuk vinden. 


Wie weet herken jij je hierin. Je hebt een lange studieperiode afgerond met een diploma, klaar voor een nieuwe uitdaging. Vol verwachting en ambitie stap je de deur door bij jouw eerste echte werkgever. Niet wetend wat je precies te wachten staat. Trots op het feit dat je bent aangenomen. Na verloop van tijd vraag jij jezelf af of je wel de juiste keuze hebt gemaakt. Die baan bij die grote multinational die je na je afstuderen zo leuk leek, blijkt toch niet te zijn wat je ervan verwachtte. Of je bent inmiddels al drie keer geswitcht van baan en iedere nieuwe baan is het weer net niet. Je raakt in de stress en vraagt je af wat je dan wel wilt. Het kan ook zijn dat werken je alleen maar energie kost en dat je inmiddels het gevoel hebt opgebrand te zijn.

Veel young professionals geven aan dit niet zelfstandig opgelost te krijgen.
Als loopbaancoach kan ik je helpen om helderheid te scheppen. Je kunt loopbaancoaching vergelijken met een resetknop. Je gaat opnieuw kijken naar wie jij bent, ontdekken waar je goed in bent en krijgt inzicht in wat je écht wilt. Vanuit die nieuwe basis ga je op onderzoek uit en ontdekken wat er bij je past. Je stippelt een voor jouw meest ideale loopbaan uit en maakt strategische keuzes die voor je werken.

Young professionals geven aan de volgende resultaten uit het coachtraject te hebben gehaald:
- "Ik heb nu helder voor ogen wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil"
- "Ik kan op detail niveau omschrijven wat mijn droomcarrière is"
- "Ik heb ervaren hoe krachtig het is om doelen te stellen, ik heb veel meer resultaat geboekt dan dat ik vooraf had verwacht"
- "Ik weet nu wat ik leuk vind en wat mijn purpose is"
- "Door het concrete plan van aanpak, wist ik precies wat ik moest doen om binnen 3 maanden resultaat te boeken"
- "Mijn energieniveau is hoger, ik ben veel minder vaak moe"
- "Ik weet nu wat nu precies wat mijn eisenpakket is voor een baan en dat maakt selecteren uit tientallen vacatures een stuk makkelijker"
-"Ik ben opgelucht dat het onderdeel carrière in mijn leven nu geen zorg meer is"
- "Bijzonder hoe ik door een aantal simpele aanpassingen mezelf veel sterker kan presenteren in mijn CV en motivatiebrief"
"Ik ben aangenomen!"

Locatie: face to face gesprekken vinden plaats in Berkel en Rodenrijs (omgeving Rotterdam & Delft). Online gesprekken via skype.
Duur: een coachtraject duurt gemiddeld 3 maanden en bestaat uit 8 tot 10 uur coaching
Jouw investering: € 95 per uur

Een volledig coachtraject bestaat uit de volgende onderdelen:
- intakegesprek (coachvraag vaststellen en gewenst resultaat bepalen)
- 5 tot 6 coach sessies van 1,5 uur (face to face of skype)
- een persoonlijk inspiratieprofiel bestaande uit jouw drijfveren, verlangens, energiebronnen, kernwaarden, drijfveren, passies, talenten en kwaliteiten.
- Arbeidsmarktonderzoek (sectoren, bedrijven, functies, taken & verantwoordelijkheden)
- Vision board
- Professionaliseren CV & motivatie
- Concreet doel bepalen + plan van aanpak opstellen
- Analyse communicatiestijl + tips om je verhaal sterk over te brengen
(wat een enorme boost geeft aan je zelfvertrouwen bij het voeren van sollicitatiegesprekken)
- Mentaal topfit tool
- Follow up 1 maand na afronding

Een vrijblijvend kennismaking inplannen kan via de zwarte button.
Ik stuur je binnen 24 uur een gespreksoptie toe.