Young Professional 

Coachtraject

"Een coachtraject voor Young Professionals, twintigers en dertigers, die zoekende zijn in wat ze écht willen op carrière vlak"

WAAROM LOOPBAANCOACHING?

De invulling van ons werkzame leven is sterk veranderd. Naast een inkomen, willen we dat werk ons voldoening en energie oplevert. Ook willen we onszelf kunnen ontwikkelen en ontplooien. 

Steeds vaker lopen Young Professionals vast in hun loopbaan. Vaak komt dat omdat ze bij het maken van een studie- of loopbaankeuze geen grondig zelfonderzoek hebben gedaan naar hun authentieke drijfveren (wat belangrijk voor je is) en kerntalenten (dat waar je goed in bent EN waar je energie van krijgt).

Je kunt loopbaancoaching vergelijken met een resetknop. Je ontdekt eerst jouw authenticiteit: wat je belangrijk vindt, wat je wilt, wat je kunt en wat jou energie geeft. Vervolgens vertaal je dit naar concrete activiteiten en voorwaarden, waarmee je jouw ideale loopbaan kunt bepalen.

Het is mogelijk dat je onzekerheden hebt. Want kan een carrière switch eigenlijk wel met mijn specifieke opleiding? Heb ik voldoende competenties voor een andere loopbaan? En is een
carrière switch financieel mogelijk?  

Door creatief en in mogelijkheden te denken, ontdek je dat er veel mogelijk is.

Met een duidelijke loopbaanstrategie en een plan van aanpak ga je vervolgens aan de slag en bereik je precies wat je wilt.

Het Young Professional coachtraject bestaat uit de volgende onderdelen:

- 5 face to face coachgesprekken
- (Voorbereidende) opdrachten 
- Het bepalen van jouw startpunt en gewenst resultaat
- Het opstellen van jouw persoonlijke carrière profiel gebaseerd op een analyse van jouw kernwaarden, drijfveren en kerntalenten
- Vertaalslag naar concrete activiteiten en voorwaarden
- Arbeidsmarktonderzoek (bepalen ideale loopbaan en zoekprofiel)
- Loopbaanstrategie opstellen (korte, middellange en lange termijn)
- Vaststellen wat jou belemmert en mindset training
- Concreet plan van aanpak

Optioneel kun je gebruik maken van mijn jarenlange ervaring in recruitment en HR.
Je kunt daarbij denken aan:
- Professionalisering van jouw CV
- Schrijven van een motivatie
- Gesprekstechnieken voor het voeren van sollicitatiegesprekken

Je kunt een gratis en vrijblijvende online kennismaking aanvragen (30 minuten) om te kijken of dit progamma iets voor jou is.
Als je mij een bericht stuurt via de zwarte button hieronder dan stuur ik je binnen 24 uur een gespreksoptie toe.

Locatie: face to face coaching gesprekken vinden plaats in Berkel en Rodenrijs (omgeving Rotterdam, Haaglanden en Leiden).
Duur: een coachtraject duurt gemiddeld 2 maanden en bestaat uit 8 tot 10 uur coaching

Resultaten

- "Ik heb nu helder voor ogen wie ik ben, wat ik kan en vooral wat ik echt wil"
- "Ik kan tot op detail niveau omschrijven hoe mijn droomcarrière eruit ziet"
- "Ik heb ervaren hoe krachtig het is om doelen te stellen, ik heb veel meer resultaat geboekt dan dat ik vooraf had verwacht"
- "Ik weet nu wat ik leuk vind en waar ik blij van word"
- "Door het concrete plan van aanpak, wist ik precies wat ik moest doen om binnen 3 maanden resultaat te boeken"
- "Ik zag voorheen alleen maar beren op de weg, tegenwoordig denk ik in mogelijkheden"
- "Mijn energieniveau is hoger, ik ben veel minder vaak moe"
- "Ik weet nu precies wat mijn eisenpakket is voor een baan en dat maakt het selecteren uit tientallen vacatures een stuk makkelijker"
-"Ik ben opgelucht dat het onderdeel carrière in mijn leven nu geen zorg meer is"
- "Bijzonder hoe ik door een aantal simpele aanpassingen mezelf veel sterker kan presenteren in mijn CV en motivatiebrief"
"Ik ben aangenomen!"


Wat anderen vinden - testimonials


Roxanne (32 jaar, Environmental Officer, Rotterdam) 

Qua werk en functie zat ik al een tijd niet op mijn plek. Dankzij de loopbaancoaching van Femke heb ik mijn drive terug en durf ik weer stappen te zetten. Tijdens het intakegesprek had ik direct het idee, ja dit gaat mij helpen!
Als coach luistert Femke echt naar je en ze heeft goed oog voor de dingen waar je tegenaan loopt. Ik realiseerde me dat ik in de afgelopen jaren veel van mezelf links heb laten liggen. Door de coachinggesprekken kwamen mijn zelfvertrouwen en energie steeds meer terug. Inmiddels ben ik weer vol ambitie en maak ik toekomstplannen. Ik ben dan ook super blij dat ik dit gedaan heb!

Renée (31 jaar, Traffic & Productiemanager, Leiden)
Door alle stappen uit het Young Professional coachtraject uit te voeren heb ik nu duidelijk voor ogen wat mijn droomcarrière is. Femke heeft mij hierin goed begeleid, ze stelt precies de juiste vragen en geeft goede adviezen. Het coachtraject was voor mij perfect samengesteld.

Enrique (20 jaar, studerend, Berkel en Rodenrijs)

Het resultaat van het Young Professional coachtraject was erg naar mijn tevredenheid. Ik heb veel over mezelf geleerd. Femke als coach komt duidelijk en professioneel over. Ze heeft met het coachtraject mijn verwachtingen overtroffen. Femke, ga zo door!

Janita (34 jaar, Implementation Officer, Rotterdam)

Ik ben het Young Professional coach traject gestart om erachter te komen of hetgeen ik nu doe is wat ik de rest van mijn leven wil doen. Ik wil weten wat ik wil en niet meer jobhoppen. Het Young professional coach traject heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mezelf en concrete tools opgeleverd. Ook de theorie en concrete voorbeelden werkten heel goed. Femke is een fijne coach die voor je klaar staat als je even vastloopt, waar je op terug kunt vallen en die mij met behulp van haar ervaring en kennis goed heeft geholpen in mijn zoektocht. Inmiddels heb ik de handvatten, ken ik mijn innerlijk kompas, weet ik waar ik rekening mee moet houden in mijn zoektocht en hebben we concrete vervolgstappen afgesproken. Femke, bedankt voor je hulp!

Megan (29 jaar, Finance Advisor, Rotterdam)

Ik ben met het Young Professional coach traject gestart omdat ik mij niet op mijn plek voelde in mijn baan en niet wist wat ik wilde. Door de duidelijke doelen en stappen in het traject heb ik nu inzicht in mijn drijfveren, talenten en passies. Ik heb een loopbaanplan opgesteld voor de korte, midden en lange termijn met duidelijke vervolgstappen. Door het werken vanuit mijn why weet ik zeker dat dit is wat ik wil. Femke als coach heb ik ervaren als rustig, prettig en zonder vooroordelen. Ze is professioneel en kundig, helpt waar nodig maar liet mij ook eerst zelf nadenken. Ik had niet verwacht dat ik na vijf sessies een duidelijk plan zou hebben en dat ik zou weten wat ik wil. Ik heb de coaching als heel prettig ervaren, bedankt daarvoor!